|
|
|
|
LEADER |
01270ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp8022 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Říhová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
|
246 |
|
|
|a Influence evaluation of commercial flour improver for common bread
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 58s.,14s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pekařské zlepšující přípravky
|
653 |
|
|
|a reologické přístroje
|
653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
653 |
|
|
|a bread improvers
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a baking experiment
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6620
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|