Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Říhová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 58s.,14s

Cover

LEADER 01270ntm a22003137u 4500
001 zp8022
041 |a cze 
100 1 |a Říhová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo 
246 |a Influence evaluation of commercial flour improver for common bread 
260 |c 2008 
300 |a 58s.,14s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pekařské zlepšující přípravky 
653 |a reologické přístroje 
653 |a pekařský pokus 
653 |a bread improvers 
653 |a rheology 
653 |a baking experiment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6620  |y Plný text v Digitální knihovně UTB