Technologické zpracování brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prosser, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01239ntm a22003617u 4500
001 zp8017
041 |a cze 
100 1 |a Prosser, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické zpracování brambor 
246 |a Potato processing technology 
260 |c 2008 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.08.2010 
653 |a brambory 
653 |a hlízy 
653 |a odrůda 
653 |a zpracování 
653 |a technologie 
653 |a potato 
653 |a tuber 
653 |a cultivar 
653 |a during processing 
653 |a technology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7760  |y Plný text v Digitální knihovně UTB