|
|
|
|
LEADER |
01239ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8017 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Prosser, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Technologické zpracování brambor
|
246 |
|
|
|a Potato processing technology
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.08.2010
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a hlízy
|
653 |
|
|
|a odrůda
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a technologie
|
653 |
|
|
|a potato
|
653 |
|
|
|a tuber
|
653 |
|
|
|a cultivar
|
653 |
|
|
|a during processing
|
653 |
|
|
|a technology
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7760
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|