|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8002 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Melichar, Jiří
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
|
| 246 |
|
|
|a Effect of culinary treatment on the content of vitamins
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 70 s., 16 s. tab. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a kulinární úpravy
|
| 653 |
|
|
|a vitaminy
|
| 653 |
|
|
|a fyziologické účinky
|
| 653 |
|
|
|a adekvátní příjem
|
| 653 |
|
|
|a retence
|
| 653 |
|
|
|a culinary treatment
|
| 653 |
|
|
|a vitamins
|
| 653 |
|
|
|a physiological effects
|
| 653 |
|
|
|a adequate intake
|
| 653 |
|
|
|a retention
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5286
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|