|
|
|
|
LEADER |
01321ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8002 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Melichar, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů
|
246 |
|
|
|a Effect of culinary treatment on the content of vitamins
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 70 s., 16 s. tab. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kulinární úpravy
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a fyziologické účinky
|
653 |
|
|
|a adekvátní příjem
|
653 |
|
|
|a retence
|
653 |
|
|
|a culinary treatment
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a physiological effects
|
653 |
|
|
|a adequate intake
|
653 |
|
|
|a retention
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5286
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|