Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Melichar, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 70 s., 16 s. tab. příloh

Cover

LEADER 01321ntm a22003617u 4500
001 zp8002
041 |a cze 
100 1 |a Melichar, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kulinárních úprav na obsah vitaminů 
246 |a Effect of culinary treatment on the content of vitamins 
260 |c 2008 
300 |a 70 s., 16 s. tab. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a kulinární úpravy 
653 |a vitaminy 
653 |a fyziologické účinky 
653 |a adekvátní příjem 
653 |a retence 
653 |a culinary treatment 
653 |a vitamins 
653 |a physiological effects 
653 |a adequate intake 
653 |a retention 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5286  |y Plný text v Digitální knihovně UTB