|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8001 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Malotová Předínská, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a složení stravy v souvislosti s civilizačními nemocemi
|
| 246 |
|
|
|a Food characteristics and composition with relationship to civilizing diseases
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 66 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Klíčová slova: strava
|
| 653 |
|
|
|a složky výživy
|
| 653 |
|
|
|a ochranné faktory
|
| 653 |
|
|
|a civilizační onemocnění
|
| 653 |
|
|
|a Keywords: nourishment
|
| 653 |
|
|
|a nourishment components
|
| 653 |
|
|
|a protective factors
|
| 653 |
|
|
|a lifestyle diseases
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5721
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|