Charakteristika a složení stravy v souvislosti s civilizačními nemocemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malotová Předínská, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01338ntm a22003377u 4500
001 zp8001
041 |a cze 
100 1 |a Malotová Předínská, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a složení stravy v souvislosti s civilizačními nemocemi 
246 |a Food characteristics and composition with relationship to civilizing diseases 
260 |c 2008 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: strava 
653 |a složky výživy 
653 |a ochranné faktory 
653 |a civilizační onemocnění 
653 |a Keywords: nourishment 
653 |a nourishment components 
653 |a protective factors 
653 |a lifestyle diseases 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5721  |y Plný text v Digitální knihovně UTB