|
|
|
|
LEADER |
01396ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp7998 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zatloukalová, Ivana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
|
246 |
|
|
|a Food allergies, glutene and lactose intolerance
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 58 s., 9 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Alergie
|
653 |
|
|
|a alergeny
|
653 |
|
|
|a potravinová přecitlivělost
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a laktosa
|
653 |
|
|
|a intolerance
|
653 |
|
|
|a Allergy
|
653 |
|
|
|a allergens
|
653 |
|
|
|a food hypersensitiveness
|
653 |
|
|
|a glutene
|
653 |
|
|
|a coeliac disease
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a intolerance
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7229
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|