Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolúchová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01774ntm a22005057u 4500
001 zp7996
041 |a cze 
100 1 |a Kolúchová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem 
246 |a Characteristics and sensory profile of white qualitative variety wine and qualitative wine with attribute 
260 |c 2008 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jakostní víno 
653 |a réva vinná 
653 |a technologie vína 
653 |a smyslové receptory 
653 |a senzorická analýza 
653 |a degustace 
653 |a hodnocení vína 
653 |a odrůdy bílého vína 
653 |a vady vína 
653 |a nemoci vína 
653 |a uzávěry 
653 |a qualitative wine 
653 |a grapevine 
653 |a technology of wine 
653 |a sensory receptor 
653 |a sensory analysis 
653 |a tasting 
653 |a assessment of wine 
653 |a varieties of white wine 
653 |a deficiencies of wine 
653 |a diseases of wine 
653 |a caps 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5931  |y Plný text v Digitální knihovně UTB