|
|
|
|
LEADER |
01774ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp7996 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kolúchová, Gabriela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
|
246 |
|
|
|a Characteristics and sensory profile of white qualitative variety wine and qualitative wine with attribute
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jakostní víno
|
653 |
|
|
|a réva vinná
|
653 |
|
|
|a technologie vína
|
653 |
|
|
|a smyslové receptory
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a degustace
|
653 |
|
|
|a hodnocení vína
|
653 |
|
|
|a odrůdy bílého vína
|
653 |
|
|
|a vady vína
|
653 |
|
|
|a nemoci vína
|
653 |
|
|
|a uzávěry
|
653 |
|
|
|a qualitative wine
|
653 |
|
|
|a grapevine
|
653 |
|
|
|a technology of wine
|
653 |
|
|
|a sensory receptor
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a tasting
|
653 |
|
|
|a assessment of wine
|
653 |
|
|
|a varieties of white wine
|
653 |
|
|
|a deficiencies of wine
|
653 |
|
|
|a diseases of wine
|
653 |
|
|
|a caps
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5931
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|