Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurečka, Michal (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01456ntm a22004457u 4500
001 zp7993
041 |a cze 
100 1 |a Jurečka, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin 
246 |a Fruits as ingredients in distillery production 
260 |c 2008 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a etanolové kvašení 
653 |a kvasné nádoby 
653 |a příprava kvasu 
653 |a destiláty 
653 |a lihoviny 
653 |a výrobní proces 
653 |a legislativa 
653 |a fruit 
653 |a ethanol fermentation 
653 |a fermentation equipment 
653 |a yeast preparation 
653 |a spirits 
653 |a distillates 
653 |a liquors 
653 |a production procedure 
653 |a legislation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7184  |y Plný text v Digitální knihovně UTB