|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7993 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jurečka, Michal
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
|
| 246 |
|
|
|a Fruits as ingredients in distillery production
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 75 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ovoce
|
| 653 |
|
|
|a etanolové kvašení
|
| 653 |
|
|
|a kvasné nádoby
|
| 653 |
|
|
|a příprava kvasu
|
| 653 |
|
|
|a destiláty
|
| 653 |
|
|
|a lihoviny
|
| 653 |
|
|
|a výrobní proces
|
| 653 |
|
|
|a legislativa
|
| 653 |
|
|
|a fruit
|
| 653 |
|
|
|a ethanol fermentation
|
| 653 |
|
|
|a fermentation equipment
|
| 653 |
|
|
|a yeast preparation
|
| 653 |
|
|
|a spirits
|
| 653 |
|
|
|a distillates
|
| 653 |
|
|
|a liquors
|
| 653 |
|
|
|a production procedure
|
| 653 |
|
|
|a legislation
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7184
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|