|
|
|
|
LEADER |
01456ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp7993 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jurečka, Michal
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
|
246 |
|
|
|a Fruits as ingredients in distillery production
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a etanolové kvašení
|
653 |
|
|
|a kvasné nádoby
|
653 |
|
|
|a příprava kvasu
|
653 |
|
|
|a destiláty
|
653 |
|
|
|a lihoviny
|
653 |
|
|
|a výrobní proces
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a ethanol fermentation
|
653 |
|
|
|a fermentation equipment
|
653 |
|
|
|a yeast preparation
|
653 |
|
|
|a spirits
|
653 |
|
|
|a distillates
|
653 |
|
|
|a liquors
|
653 |
|
|
|a production procedure
|
653 |
|
|
|a legislation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7184
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|