Nutriční význam a technologie výroby těstovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hýblová, Zlatuše (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 57s, 5 s. příloh

Cover

LEADER 01187ntm a22003377u 4500
001 zp7992
041 |a cze 
100 1 |a Hýblová, Zlatuše  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční význam a technologie výroby těstovin 
246 |a The technology of manufacturing pastries 
260 |c 2008 
300 |a 57s, 5 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova:pšenice 
653 |a mouka 
653 |a semolina 
653 |a těstoviny 
653 |a Key words: wheat 
653 |a flour 
653 |a semolin 
653 |a pastries 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6998  |y Plný text v Digitální knihovně UTB