|
|
|
|
LEADER |
01365ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp7991 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Heřmanová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hlíznaté okopaniny
|
246 |
|
|
|a Tuberous root-crops
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a okopaniny
|
653 |
|
|
|a topinambur
|
653 |
|
|
|a jakon
|
653 |
|
|
|a maka
|
653 |
|
|
|a hlíza
|
653 |
|
|
|a hypokotyl
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a inulin
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a root-crops
|
653 |
|
|
|a Jerusalem artichoke
|
653 |
|
|
|a yakon
|
653 |
|
|
|a maca
|
653 |
|
|
|a tuber
|
653 |
|
|
|a hypocotyl
|
653 |
|
|
|a saccharides
|
653 |
|
|
|a inulin
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černá, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6369
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|