Hlíznaté okopaniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heřmanová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01365ntm a22004577u 4500
001 zp7991
041 |a cze 
100 1 |a Heřmanová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Hlíznaté okopaniny 
246 |a Tuberous root-crops 
260 |c 2008 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a okopaniny 
653 |a topinambur 
653 |a jakon 
653 |a maka 
653 |a hlíza 
653 |a hypokotyl 
653 |a sacharidy 
653 |a inulin 
653 |a antioxidanty 
653 |a root-crops 
653 |a Jerusalem artichoke 
653 |a yakon 
653 |a maca 
653 |a tuber 
653 |a hypocotyl 
653 |a saccharides 
653 |a inulin 
653 |a antioxidants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6369  |y Plný text v Digitální knihovně UTB