LEADER 01439ntm a22003377u 4500
001 zp7989
041 |a cze 
100 1 |a Hauerland, Přemysl  |4 dis 
245 1 0 |a Nealkoholické nápoje 
246 |a Non-alcoholic beverages 
260 |c 2008 
300 |a 64 s., 2 s dotazník 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a rozdělení a sortiment nealkoholických nápojů 
653 |a suroviny a technologie pro výrobu nealkoholických nápojů 
653 |a zdravotní hlediska příjmu tekutin 
653 |a spotřeba nealko nápojů 
653 |a classification and assortment of non-alcoholic beverages 
653 |a ingredients and technology for the production of non-alcoholic beverages 
653 |a health aspects of fluid intake 
653 |a consumption of non-alcoholic beverages 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6107  |y Plný text v Digitální knihovně UTB