Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Magyarics, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 33 s., 8 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01399ntm a22003377u 4500
001 zp7978
041 |a cze 
100 1 |a Magyarics, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Hotelová klasifikace a její vliv na úroveň a rozsah ubytovacích služeb v ČR. 
246 |a The hotel classification and its influence on the quality and range of the accommodation services in CZ. 
260 |c 2008 
300 |a 33 s., 8 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ubytovací zařízení 
653 |a hotel 
653 |a hotelová klasifikace 
653 |a úroveň a kvalita ubytovacích služeb 
653 |a accomodation establishment 
653 |a hotel 
653 |a hotel's classification 
653 |a standard and quality of accomodation services 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5316  |y Plný text v Digitální knihovně UTB