Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7976
041 |a cze 
100 1 |a Elfmark, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Gastronomie a zdravý životní styl 
246 |a Gastronomy and health style of life 
260 |c 2008 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Metabolismu 
653 |a trávicí ústrojí 
653 |a civilizační nemoci 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuky 
653 |a sacharidy 
653 |a energetická hodnota stravy 
653 |a zdravá výživa 
653 |a doporučené výživové dávky 
653 |a stravování 
653 |a Metabolism 
653 |a digestive system 
653 |a civilization diseases 
653 |a proteins 
653 |a lipids 
653 |a sugars 
653 |a energetic value of food 
653 |a healthy nutrition 
653 |a registered nutrition quantities 
653 |a food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Martiník, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7162  |y Plný text v Digitální knihovně UTB