Využití výživy při prevenci a léčbě jednotlivých onemocnění.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Divinová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 55 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01779ntm a22005057u 4500
001 zp7975
041 |a cze 
100 1 |a Divinová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Využití výživy při prevenci a léčbě jednotlivých onemocnění. 
246 |a Nourishment utilization under prevention or medical treatment 
260 |c 2009 
300 |a 55 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potravinová alergie 
653 |a intolerance 
653 |a akutní hepatitida 
653 |a jaterní cirhóza a encefalopatie 
653 |a choroby žlučníku 
653 |a hypertenze 
653 |a ateroskleróza 
653 |a Crohnova choroba 
653 |a ulcerózní kolitida 
653 |a diabetes mellitus I. a II. typu 
653 |a obezita 
653 |a food allergy 
653 |a intolerance 
653 |a urgent hepatitis 
653 |a hepatic cirrhosis and encephalopathy 
653 |a cholecyst disorders 
653 |a hypertension 
653 |a atherosclerosis 
653 |a Crohn's disease 
653 |a ulcerous colitis 
653 |a diabetes mellitus I and II 
653 |a obesity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8795  |y Plný text v Digitální knihovně UTB