|
|
|
|
LEADER |
01426ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp7974 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čiscoň, Zbyněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů.
|
246 |
|
|
|a The use of marketing mix for expanding services offering and boosting competitivness in selected hotels.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 61 stran
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: Hotel
|
653 |
|
|
|a Marketing
|
653 |
|
|
|a Marketingový mix
|
653 |
|
|
|a Analýza
|
653 |
|
|
|a Služby
|
653 |
|
|
|a Swot analýza
|
653 |
|
|
|a Key words: Hotel
|
653 |
|
|
|a Marketing
|
653 |
|
|
|a Marketing mix
|
653 |
|
|
|a Analysis
|
653 |
|
|
|a Services
|
653 |
|
|
|a Swot analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Grussová, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6733
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|