Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čiscoň, Zbyněk (Dissertant)
Other Authors: Grussová, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 61 stran

Cover

LEADER 01426ntm a22003857u 4500
001 zp7974
041 |a cze 
100 1 |a Čiscoň, Zbyněk  |4 dis 
245 1 0 |a Využití marketingového mixu pro zvýšení nabídky služeb a konkurenceschopnosti vybraných hotelů. 
246 |a The use of marketing mix for expanding services offering and boosting competitivness in selected hotels. 
260 |c 2008 
300 |a 61 stran 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: Hotel 
653 |a Marketing 
653 |a Marketingový mix 
653 |a Analýza 
653 |a Služby 
653 |a Swot analýza 
653 |a Key words: Hotel 
653 |a Marketing 
653 |a Marketing mix 
653 |a Analysis 
653 |a Services 
653 |a Swot analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Grussová, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6733  |y Plný text v Digitální knihovně UTB