|
|
|
|
LEADER |
01470ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp7973 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bučková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring stravovacích zvyklostí žáků a studentů SOUo Prostějov
|
246 |
|
|
|a Monitoring of eating habits of apprehices and students of Střední odborné učilistě obchodní /i.e.SOUo/ in Prostějov
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 54 s., p.11 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky mladé populace
|
653 |
|
|
|a stav výživy v ČR
|
653 |
|
|
|a výživové doporučené dávky
|
653 |
|
|
|a pokrm
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení založená na skupinách potravin
|
653 |
|
|
|a eating habits of young population
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a recommended nutrition standards
|
653 |
|
|
|a food-based dietary guidelines
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5012
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|