Whisky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žeravová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01145ntm a22003617u 4500
001 zp7963
041 |a cze 
100 1 |a Žeravová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Whisky 
246 |a Whisky 
260 |c 2008 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Whisky 
653 |a Destilát 
653 |a Fermentace 
653 |a Bourbon 
653 |a Lihovina 
653 |a Whisky 
653 |a Distilate 
653 |a Fermentation 
653 |a Bourbon 
653 |a Spirit 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5498  |y Plný text v Digitální knihovně UTB