Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánek, David (Dissertant)
Other Authors: Horna, Aleš (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01296ntm a22003857u 4500
001 zp7962
041 |a cze 
100 1 |a Zemánek, David  |4 dis 
245 1 0 |a Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády. 
246 |a Cocoa and its utilisation in production of dark chocolate. 
260 |c 2008 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Kakao 
653 |a Kakaové boby 
653 |a Čokoláda 
653 |a Lecithin 
653 |a Kofein 
653 |a Theobromin 
653 |a Cocoa 
653 |a Cocoa beans 
653 |a Chocolate 
653 |a Lecithin 
653 |a Caffeine 
653 |a Theobromine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Horna, Aleš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7746  |y Plný text v Digitální knihovně UTB