|
|
|
|
LEADER |
01296ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp7962 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zemánek, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
|
246 |
|
|
|a Cocoa and its utilisation in production of dark chocolate.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Kakao
|
653 |
|
|
|a Kakaové boby
|
653 |
|
|
|a Čokoláda
|
653 |
|
|
|a Lecithin
|
653 |
|
|
|a Kofein
|
653 |
|
|
|a Theobromin
|
653 |
|
|
|a Cocoa
|
653 |
|
|
|a Cocoa beans
|
653 |
|
|
|a Chocolate
|
653 |
|
|
|a Lecithin
|
653 |
|
|
|a Caffeine
|
653 |
|
|
|a Theobromine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Horna, Aleš
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7746
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|