Luštěniny a výrobky z luštěnin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řezáčová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01167ntm a22003137u 4500
001 zp7928
041 |a cze 
100 1 |a Řezáčová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Luštěniny a výrobky z luštěnin 
246 |a Legumes and products from legumes 
260 |c 2008 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013 
653 |a Luštěniny 
653 |a bílkoviny 
653 |a výrobky z luštěnin 
653 |a Legumes 
653 |a protein 
653 |a legume products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7074  |y Plný text v Digitální knihovně UTB