Charakteristika a vlastnosti rostlinných olejů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Řezáčová, Denisa (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7927
041 |a cze 
100 1 |a Řezáčová, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a vlastnosti rostlinných olejů 
246 |a Characteristic and properties of vegetable oils 
260 |c 2008 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a rostlinný olej 
653 |a výroba 
653 |a esenciální mastné kyseliny 
653 |a olivový olej 
653 |a vegetable oil 
653 |a production 
653 |a essential fatty acids 
653 |a olive oil 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6521  |y Plný text v Digitální knihovně UTB