|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7921 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Malina, Jiří
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality
|
| 246 |
|
|
|a Selection of lokality for bar (restaurant) system with a view to economic needs the lokality.
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 58 s., 3 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Restaurační zařízení
|
| 653 |
|
|
|a bar
|
| 653 |
|
|
|a lokalita
|
| 653 |
|
|
|a cestovní ruch
|
| 653 |
|
|
|a cykloturistika
|
| 653 |
|
|
|a lázeňství
|
| 653 |
|
|
|a životní prostředí
|
| 653 |
|
|
|a Restaurants equipment
|
| 653 |
|
|
|a bar
|
| 653 |
|
|
|a location
|
| 653 |
|
|
|a range
|
| 653 |
|
|
|a tourist trade
|
| 653 |
|
|
|a rural tourism
|
| 653 |
|
|
|a spa
|
| 653 |
|
|
|a living envi-ronment
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Ostravská, Lenka
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6513
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|