Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malina, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Ostravská, Lenka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
bar
spa
Physical Description: 58 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01522ntm a22004217u 4500
001 zp7921
041 |a cze 
100 1 |a Malina, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality 
246 |a Selection of lokality for bar (restaurant) system with a view to economic needs the lokality. 
260 |c 2008 
300 |a 58 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Restaurační zařízení 
653 |a bar 
653 |a lokalita 
653 |a cestovní ruch 
653 |a cykloturistika 
653 |a lázeňství 
653 |a životní prostředí 
653 |a Restaurants equipment 
653 |a bar 
653 |a location 
653 |a range 
653 |a tourist trade 
653 |a rural tourism 
653 |a spa 
653 |a living envi-ronment 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ostravská, Lenka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6513  |y Plný text v Digitální knihovně UTB