Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kovář, Roman (Dissertant)
Other Authors Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description48 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7919
041 |a cze 
100 1 |a Kovář, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií 
246 |a Wines Austria in context with Czech gastronomy 
260 |c 2008 
300 |a 48 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Historie 
653 |a vinařské regiony a zákony 
653 |a odrůdy vinné révy 
653 |a gastronomie 
653 |a History 
653 |a viticultural regions and law 
653 |a species of grapevine 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7679  |y Plný text v Digitální knihovně UTB