|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7918 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kadlecová, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Dělená strava
|
| 246 |
|
|
|a Food combining
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 42 s., 11 s. text. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a Dělená strava
|
| 653 |
|
|
|a fyziologie trávení
|
| 653 |
|
|
|a dělení potravin
|
| 653 |
|
|
|a jídelníček
|
| 653 |
|
|
|a Food combining
|
| 653 |
|
|
|a digestion physiology
|
| 653 |
|
|
|a division of food
|
| 653 |
|
|
|a bill of fare
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7580
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|