|
|
|
|
LEADER |
01267ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp7904 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rechtíková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Rostliny čeledi APIACEACE v kuchyni
|
246 |
|
|
|a APIACEAE family in kitchen.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 37 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a andělika
|
653 |
|
|
|a anýz
|
653 |
|
|
|a fenykl
|
653 |
|
|
|a kmín
|
653 |
|
|
|a libeček
|
653 |
|
|
|a pastinák
|
653 |
|
|
|a petržel
|
653 |
|
|
|a angelica
|
653 |
|
|
|a anisseed
|
653 |
|
|
|a fennel
|
653 |
|
|
|a cara way
|
653 |
|
|
|a lovage
|
653 |
|
|
|a parsnip
|
653 |
|
|
|a parsley
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vícha, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5732
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|