Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daňková, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 57 s. , 4 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01568ntm a22004097u 4500
001 zp7827
041 |a cze 
100 1 |a Daňková, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin 
246 |a Bactericidal effect of sorbic acid and its salts on bacteria isolated from food. 
260 |c 2008 
300 |a 57 s. , 4 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina sorbová 
653 |a sorban draselný 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a drůbeží mikroflóra 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fragi 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a sorbic acid 
653 |a potassium sorbate 
653 |a antimicrobial effect 
653 |a chicken microflora 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fragi 
653 |a Staphylococcus aureus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5611  |y Plný text v Digitální knihovně UTB