|
|
|
|
LEADER |
01568ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp7827 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Daňková, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
|
246 |
|
|
|a Bactericidal effect of sorbic acid and its salts on bacteria isolated from food.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 57 s. , 4 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kyselina sorbová
|
653 |
|
|
|a sorban draselný
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a drůbeží mikroflóra
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fragi
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a sorbic acid
|
653 |
|
|
|a potassium sorbate
|
653 |
|
|
|a antimicrobial effect
|
653 |
|
|
|a chicken microflora
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fragi
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5611
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|