|
|
|
|
LEADER |
01321ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7824 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Voldánová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The effect of addition of pectins and monosaccharides on a selected charakteristics of processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a monosacharidy
|
653 |
|
|
|a analog taveného sýra
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a pectin
|
653 |
|
|
|a monosaccharides
|
653 |
|
|
|a processed cheese analog
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5731
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|