Vliv doby kyselé hydrolýzy na obsah aminokyselin v analyzovaných vzorcích kaseinu a modelových tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Veličková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 42 s., 2 s.-obr.příloh

Cover

LEADER 01536ntm a22004097u 4500
001 zp7821
041 |a cze 
100 1 |a Veličková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv doby kyselé hydrolýzy na obsah aminokyselin v analyzovaných vzorcích kaseinu a modelových tavených sýrech 
246 |a Effect of acid hydrolysis time on amino acids content in analyzed samples of casein and model processed cheese 
260 |c 2008 
300 |a 42 s., 2 s.-obr.příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aminokyselina 
653 |a kasein 
653 |a kyselá hydrolýza 
653 |a hydrolyzační křivka 
653 |a korekční faktory 
653 |a ztráta 
653 |a tavené sýry 
653 |a amino acid 
653 |a casein 
653 |a acid hydrolysis 
653 |a hydrolysis curve 
653 |a correction factors 
653 |a loss 
653 |a processed cheese 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6335  |y Plný text v Digitální knihovně UTB