Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Večeřová, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01186ntm a22003137u 4500
001 zp7770
041 |a cze 
100 1 |a Večeřová, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti 
246 |a Production of dried dairy products and their properties 
260 |c 2008 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a Sušené mléko 
653 |a válcové sušení 
653 |a sprayové sušení 
653 |a Powdered milk 
653 |a roller drying 
653 |a spray drying 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5107  |y Plný text v Digitální knihovně UTB