Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Turečková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01238ntm a22003377u 4500
001 zp7764
041 |a cze 
100 1 |a Turečková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků. 
246 |a Influence of aditive matters on sensorial quality bakery products. 
260 |c 2009 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pšenice 
653 |a mouka 
653 |a přídatné látky 
653 |a retrogradace 
653 |a wheat 
653 |a flour 
653 |a aditive matters 
653 |a retrogradation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10298  |y Plný text v Digitální knihovně UTB