|
|
|
|
LEADER |
01238ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7764 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Turečková, Romana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.
|
246 |
|
|
|a Influence of aditive matters on sensorial quality bakery products.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a retrogradace
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a aditive matters
|
653 |
|
|
|a retrogradation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10298
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|