|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7757 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Sedlačíková, Alžběta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Interakce kůže a jejích složek s povrchově aktivními látkami
|
| 246 |
|
|
|a Interactions of the skin with surfactants
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 60 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
| 653 |
|
|
|a kůže
|
| 653 |
|
|
|a povrchově aktivní látky
|
| 653 |
|
|
|a PAL
|
| 653 |
|
|
|a surfaktanty
|
| 653 |
|
|
|a tenzidy
|
| 653 |
|
|
|a bariérová funkce
|
| 653 |
|
|
|a transepidermální ztráta vody
|
| 653 |
|
|
|a TEWL
|
| 653 |
|
|
|a lipidy
|
| 653 |
|
|
|a proteiny
|
| 653 |
|
|
|a in vitro
|
| 653 |
|
|
|a in vivo
|
| 653 |
|
|
|a skin
|
| 653 |
|
|
|a surfactants
|
| 653 |
|
|
|a barrier function
|
| 653 |
|
|
|a transepidermal water loss
|
| 653 |
|
|
|a TEWL
|
| 653 |
|
|
|a proteins
|
| 653 |
|
|
|a lipids
|
| 653 |
|
|
|a in vitro
|
| 653 |
|
|
|a in vivo
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6496
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|