|
|
|
|
LEADER |
01577ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp7757 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedlačíková, Alžběta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Interakce kůže a jejích složek s povrchově aktivními látkami
|
246 |
|
|
|a Interactions of the skin with surfactants
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 60 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kůže
|
653 |
|
|
|a povrchově aktivní látky
|
653 |
|
|
|a PAL
|
653 |
|
|
|a surfaktanty
|
653 |
|
|
|a tenzidy
|
653 |
|
|
|a bariérová funkce
|
653 |
|
|
|a transepidermální ztráta vody
|
653 |
|
|
|a TEWL
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a in vitro
|
653 |
|
|
|a in vivo
|
653 |
|
|
|a skin
|
653 |
|
|
|a surfactants
|
653 |
|
|
|a barrier function
|
653 |
|
|
|a transepidermal water loss
|
653 |
|
|
|a TEWL
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a in vitro
|
653 |
|
|
|a in vivo
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6496
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|