Možnosti stanovení vitaminu D metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Salvetová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01059ntm a22002897u 4500
001 zp7756
041 |a cze 
100 1 |a Salvetová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení vitaminu D metodou HPLC 
246 |a Possibilities of determination of vitamin D by HPLC 
260 |c 2008 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin D 
653 |a HPLC 
653 |a vitamin D 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6568  |y Plný text v Digitální knihovně UTB