Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ptáčková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 46 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01267ntm a22003617u 4500
001 zp7746
041 |a cze 
100 1 |a Ptáčková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Hydrokoloidy a jejich použití v potravinářství 
246 |a Hydrocoloids and their application in food industry 
260 |c 2008 
300 |a 46 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a škroby 
653 |a rostlinné gumy 
653 |a karagenan 
653 |a pektin 
653 |a hydrocolloids 
653 |a starches 
653 |a vegetable gums 
653 |a carrageenan 
653 |a pectin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6509  |y Plný text v Digitální knihovně UTB