Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Podešvová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01249ntm a22003617u 4500
001 zp7724
041 |a cze 
100 1 |a Podešvová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Dekarboxylázová aktivita mikroorganismů 
246 |a Decarboxylation activity of the microorganisms 
260 |c 2008 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a aminokyseliny 
653 |a dekarboxylace 
653 |a biogenní aminy 
653 |a potraviny 
653 |a HPLC 
653 |a amino acids 
653 |a decarboxylation 
653 |a biogenic amines 
653 |a foodstuffs 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6045  |y Plný text v Digitální knihovně UTB