|
|
|
|
LEADER |
01287ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7718 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Miturová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidanty - přírodní a syntetické látky
|
246 |
|
|
|a Antioxidants - synthetic and natural substances
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 45 s., 1s. tab. příloha
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Přírodní antioxidanty
|
653 |
|
|
|a oxidace lipidů
|
653 |
|
|
|a syntetické antioxidanty
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a natural antioxidants
|
653 |
|
|
|a synthetic antioxidants
|
653 |
|
|
|a lipid oxidation
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9048
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|