Stanovení vitamínu B2 v cereáliích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Mikulková, Eva (Dissertant)
Other Authors Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description40 s , 4 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7717
041 |a cze 
100 1 |a Mikulková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitamínu B2 v cereáliích 
246 |a The determination of the vitamine B2 in cereals 
260 |c 2008 
300 |a 40 s , 4 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vitamín B2 
653 |a riboflavin 
653 |a HPLC 
653 |a cereálie 
653 |a Vitamin B2 
653 |a riboflavin 
653 |a HPLC 
653 |a cereals 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7299  |y Plný text v Digitální knihovně UTB