|
|
|
|
LEADER |
01262ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7716 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů
|
246 |
|
|
|a Characterization and qualities of assorted teas
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a pravý čaj
|
653 |
|
|
|a bylinný čaj
|
653 |
|
|
|a ovocný čaj
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a příprava
|
653 |
|
|
|a original tea
|
653 |
|
|
|a herbal tea
|
653 |
|
|
|a fruit tea
|
653 |
|
|
|a manufacture
|
653 |
|
|
|a preparation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7414
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|