Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machů, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 67 s.

Cover

LEADER 01243ntm a22003377u 4500
001 zp7714
041 |a cze 
100 1 |a Machů, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu 
246 |a Health Aspects of Algea and Seaweed Available for Human Nutrition 
260 |c 2008 
300 |a 67 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mořské řasy 
653 |a sladkovodní řasy 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a dotazník 
653 |a seaweed 
653 |a freshwater algae 
653 |a nutritious value 
653 |a questionnaire 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6169  |y Plný text v Digitální knihovně UTB