|
|
|
|
LEADER |
01243ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7714 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Machů, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zdravotní aspekty řas, využitelných pro lidskou výživu
|
246 |
|
|
|a Health Aspects of Algea and Seaweed Available for Human Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mořské řasy
|
653 |
|
|
|a sladkovodní řasy
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a dotazník
|
653 |
|
|
|a seaweed
|
653 |
|
|
|a freshwater algae
|
653 |
|
|
|a nutritious value
|
653 |
|
|
|a questionnaire
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6169
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|