Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macháčová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Šefčík, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 46 s., 6 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01261ntm a22003377u 4500
001 zp7713
041 |a cze 
100 1 |a Macháčová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o. 
246 |a The system of HACCP in prostectus of YOG s.r.o.company 
260 |c 2008 
300 |a 46 s., 6 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a HACCP 
653 |a kritické kontrolní body 
653 |a monitoring 
653 |a SWOT analýza 
653 |a HACCP 
653 |a critical control points 
653 |a monitoring 
653 |a SWOT analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šefčík, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7069  |y Plný text v Digitální knihovně UTB