|
|
|
|
LEADER |
01261ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7713 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Macháčová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.
|
246 |
|
|
|a The system of HACCP in prostectus of YOG s.r.o.company
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 46 s., 6 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a kritické kontrolní body
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a critical control points
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šefčík, Vladimír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7069
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|