|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp7705 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krejčiříková, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výskyt kolicinogenie u kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Incidence of colicinogeny among Escherichia coli strains isolated from food
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 41 s., 1s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kolicin
|
653 |
|
|
|a mikrocin
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a drůbeží mikroflóra
|
653 |
|
|
|a colicin
|
653 |
|
|
|a microcin
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a poultry microflora
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6795
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|