Výskyt kolicinogenie u kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčiříková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 41 s., 1s. obr. příloh

Cover

LEADER 01280ntm a22003377u 4500
001 zp7705
041 |a cze 
100 1 |a Krejčiříková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt kolicinogenie u kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin 
246 |a Incidence of colicinogeny among Escherichia coli strains isolated from food 
260 |c 2008 
300 |a 41 s., 1s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kolicin 
653 |a mikrocin 
653 |a Escherichia coli 
653 |a drůbeží mikroflóra 
653 |a colicin 
653 |a microcin 
653 |a Escherichia coli 
653 |a poultry microflora 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6795  |y Plný text v Digitální knihovně UTB