Možnosti stanovení vitaminu E metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 45 s., 6 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01087ntm a22002897u 4500
001 zp7699
041 |a cze 
100 1 |a Jelínková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení vitaminu E metodou HPLC 
246 |a Possibilities of vitamin E determination by HPLC method 
260 |c 2008 
300 |a 45 s., 6 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin E 
653 |a HPLC 
653 |a vitamine E 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7407  |y Plný text v Digitální knihovně UTB