Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Jedličková, Lenka (Dissertant)
Other Authors Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description57 s., 5 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp7698
041 |a cze 
100 1 |a Jedličková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem 
246 |a Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture 
260 |c 2008 
300 |a 57 s., 5 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2028 
653 |a sýrové výrobky s lomem 
653 |a mikrobiologický rozbor 
653 |a senzorická analýza 
653 |a cheese products with fracture 
653 |a microbiology analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6436  |y Plný text v Digitální knihovně UTB