|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7698 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jedličková, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
|
| 246 |
|
|
|a Microbiological and sensory quality of the cheese products with fracture
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 57 s., 5 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2028
|
| 653 |
|
|
|a sýrové výrobky s lomem
|
| 653 |
|
|
|a mikrobiologický rozbor
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a cheese products with fracture
|
| 653 |
|
|
|a microbiology analysis
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6436
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|