Průnik antimonu do potravního řětězce člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janovský, Radek (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
AAS
Physical Description: 40 s.

Cover

LEADER 01303ntm a22004097u 4500
001 zp7697
041 |a cze 
100 1 |a Janovský, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Průnik antimonu do potravního řětězce člověka 
246 |a ANTIMON INTRUSION INTO FOOD CHAIN OF HUMAN 
260 |c 2009 
300 |a 40 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antimon 
653 |a stanovení 
653 |a vlastnosti 
653 |a toxicita 
653 |a UV-VIS 
653 |a AAS 
653 |a ICP-MS 
653 |a antimony 
653 |a determination 
653 |a properties 
653 |a toxicity 
653 |a UV-VIS 
653 |a AAS 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8622  |y Plný text v Digitální knihovně UTB