|
|
|
|
LEADER |
01218ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7692 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrdinová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické změny v jedlých tucích
|
246 |
|
|
|a Chemical changes in food fats
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a autooxidace
|
653 |
|
|
|a polymerační reakce
|
653 |
|
|
|a antioxidant
|
653 |
|
|
|a toxicita
|
653 |
|
|
|a lipides
|
653 |
|
|
|a autoxidation
|
653 |
|
|
|a polymerization reaction
|
653 |
|
|
|a antioxidant
|
653 |
|
|
|a toxicity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Krejčí, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5108
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|