Stanovení vitaminu C v krajských odrůdách jablek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haroková, Ema (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
ECD
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01269ntm a22003617u 4500
001 zp7688
041 |a cze 
100 1 |a Haroková, Ema  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu C v krajských odrůdách jablek 
246 |a Electrochemical determination of ascorbic acid by HPLC 
260 |c 2008 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Klíčová slova: kyselina askorbová 
653 |a jablko 
653 |a HPLC 
653 |a Coulochem III 
653 |a ECD 
653 |a Keywords: ascorbic acid 
653 |a apple 
653 |a HPLC 
653 |a Coulochem III 
653 |a ECD 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7531  |y Plný text v Digitální knihovně UTB