Aminokyselinové zloženie vyšších húb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hadrbolcová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01176ntm a22003377u 4500
001 zp7687
041 |a cze 
100 1 |a Hadrbolcová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Aminokyselinové zloženie vyšších húb 
246 |a Amino acids in Basidiomycetes 
260 |c 2008 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a vyššie huby 
653 |a bazídiomycéty 
653 |a bielkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a mushrooms 
653 |a Basidiomycota 
653 |a proteins 
653 |a amino acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7532  |y Plný text v Digitální knihovně UTB