Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobrá, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Šefčík, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 45s

Cover

LEADER 01354ntm a22003617u 4500
001 zp7680
041 |a cze 
100 1 |a Dobrá, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža 
246 |a Technology of processing "potato chips" in prospectus of Petr Hobža company 
260 |c 2008 
300 |a 45s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a podnikatelský záměr 
653 |a hygiena 
653 |a technologie potravin 
653 |a systém HACCP 
653 |a SWOT analýza 
653 |a business plan 
653 |a hygiene 
653 |a food technology 
653 |a HACCP system 
653 |a SWOT analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šefčík, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5273  |y Plný text v Digitální knihovně UTB