|
|
|
|
LEADER |
01260ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp7679 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čujanová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov
|
246 |
|
|
|a Safety and hygiene in the production company ZOD Ludmírov
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Masný průmysl
|
653 |
|
|
|a technologie masa
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a bezpečnost
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a Meat industry
|
653 |
|
|
|a meat technology
|
653 |
|
|
|a sanitation
|
653 |
|
|
|a safety
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9796
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|