Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čujanová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Bartošíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01260ntm a22003617u 4500
001 zp7679
041 |a cze 
100 1 |a Čujanová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Bezpečnost a hygiena výroby ve firmě ZD Ludmírov 
246 |a Safety and hygiene in the production company ZOD Ludmírov 
260 |c 2009 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Masný průmysl 
653 |a technologie masa 
653 |a hygiena 
653 |a bezpečnost 
653 |a HACCP 
653 |a Meat industry 
653 |a meat technology 
653 |a sanitation 
653 |a safety 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bartošíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9796  |y Plný text v Digitální knihovně UTB