Antimikrobiální účinky kyseliny citrónové a octové na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bantová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
MIC
Physical Description: 43 s., 8 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01448ntm a22003857u 4500
001 zp7676
041 |a cze 
100 1 |a Bantová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinky kyseliny citrónové a octové na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin 
246 |a Antimicrobial effect of citric and acetic acid on bacteria isolated from food. 
260 |c 2008 
300 |a 43 s., 8 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina citrónová 
653 |a kyselina octová 
653 |a MIC 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fragi 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a citric acid 
653 |a acetic acid 
653 |a MIC 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Pseudomonas fragi 
653 |a Staphylococcus aureus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6805  |y Plný text v Digitální knihovně UTB