Biopotraviny na českém trhu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bačáková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Bartošíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 40 s., 16 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01154ntm a22003137u 4500
001 zp7675
041 |a cze 
100 1 |a Bačáková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Biopotraviny na českém trhu 
246 |a Organic food on the czech market 
260 |c 2009 
300 |a 40 s., 16 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a biopotraviny 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a nabídka 
653 |a organic food 
653 |a organic farming 
653 |a suplly 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bartošíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10139  |y Plný text v Digitální knihovně UTB