|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp7671 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Fenyk, Jan
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků
|
| 246 |
|
|
|a The influence of protective natural polymer based coating on qualitative parametres of hardened fats
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 77 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymer Engineering
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a amarant
|
| 653 |
|
|
|a škrob
|
| 653 |
|
|
|a hydrolyzát
|
| 653 |
|
|
|a jedlé povlaky
|
| 653 |
|
|
|a máslo
|
| 653 |
|
|
|a oxidace
|
| 653 |
|
|
|a peroxidové číslo
|
| 653 |
|
|
|a číslo kyselosti
|
| 653 |
|
|
|a anisidinové číslo
|
| 653 |
|
|
|a amaranth
|
| 653 |
|
|
|a starch
|
| 653 |
|
|
|a hydrolysate
|
| 653 |
|
|
|a edible coatings
|
| 653 |
|
|
|a butter
|
| 653 |
|
|
|a oxidation
|
| 653 |
|
|
|a peroxide value
|
| 653 |
|
|
|a acid value
|
| 653 |
|
|
|a anisidine value
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7363
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|