Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fenyk, Jan (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01533ntm a22004577u 4500
001 zp7671
041 |a cze 
100 1 |a Fenyk, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv ochranných povlaků z přírodních polymerů na kvalitativní parametry pokrmových tuků 
246 |a The influence of protective natural polymer based coating on qualitative parametres of hardened fats 
260 |c 2008 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a amarant 
653 |a škrob 
653 |a hydrolyzát 
653 |a jedlé povlaky 
653 |a máslo 
653 |a oxidace 
653 |a peroxidové číslo 
653 |a číslo kyselosti 
653 |a anisidinové číslo 
653 |a amaranth 
653 |a starch 
653 |a hydrolysate 
653 |a edible coatings 
653 |a butter 
653 |a oxidation 
653 |a peroxide value 
653 |a acid value 
653 |a anisidine value 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7363  |y Plný text v Digitální knihovně UTB