Aplikace jedlých polymerních povlaků na vybrané druhy zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčí, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01364ntm a22004337u 4500
001 zp7647
041 |a cze 
100 1 |a Krejčí, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace jedlých polymerních povlaků na vybrané druhy zeleniny 
246 |a Aplication of edible polymeric coatings on vegetable 
260 |c 2008 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Inženýrství polymerů 
500 |a Studijní obor: Polymer Engineering 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a amarant 
653 |a jedlé povlaky 
653 |a škrob 
653 |a protein 
653 |a hydrolyzát 
653 |a jahody 
653 |a kedlubny 
653 |a mrkev 
653 |a amaranth 
653 |a edible coatings 
653 |a starch 
653 |a protein 
653 |a hydrolysate 
653 |a strawberries 
653 |a kohlrabi 
653 |a carrot 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6737  |y Plný text v Digitální knihovně UTB